About Us

Kamp Ljutić Auto kamp "Ljutić" je obiteljski kamp gdje cijela obitelj brine o ugođaju svojih gostiju. Kamp je smješten 30 km od Zadra u prelijepom mediteranskom gradiću Biograd Na moru. Prostire se na površini od 20.000 m2 direktno na moru, sa svojom plažom od šljunka.

Osim stotinjak mjesta za kampiranje, u svojoj ponudi imamo i 7 bungalowa.
Saznajte više ovdje

Kamp Ljutić plažaGostima kampa na raspolaganju su lijepo uređene muške i ženske sanitarije sa toplom vodom, veš mašine, kemijski wc te posebno wc i tuš za invalide. Sve parcele za kampiranje su u ugodnoj sjeni guste stoljetne borove šume.

Gosti našeg kampa su uglavnom ljubitelji prirode i sporta (Nautika, tenis, biciklizam, ...) i kamp je poznat kao miran kamp, tako da kod nas ljetuju familije sa djecom. Obitelj Ljutić je svim svojim gostima na raspolaganju 24 sata te želi svim budućim gostima dobrodošlicu i ugodan boravak u kampu!

Kamp Ljutić plažaDownload map

Biograd na MoruNekad krunidbeni grad hrvatskih kraljeva, Biograd na moru je danas poznati turistički i posebice nautički centar, ujedno i centar istoimene rivijere. Gradić, koji je narastao upravo do veličine pogodne za život po mjeri čovjeka, leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti.

Kupanje u izuzetno bistrom moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada gdje se prostiru šljunkovite plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu preporučujemo pošumljene otočiće u kanalu.

Biograd na MoruPoložaj na središtu hrvatske obale, u okružju čak 3 Nacionalna parka (Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka) te 2 Parka prirode (Telaščica i Vransko jezero),dugogodišnja turistička tradicija te bogata turistička, sportska i ugostiteljska ponuda samo su neki od razloga za odabir Biograda i okolice kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor.

FacebookFacebookFacebook